Azonnali ajánlatot kérek Személyre szabott ajánlatot kérek! Azonnali ajánlatot kérek Hírlevél

4024 Debrecen, Piac u. 38     e-mail: karnevaltours@karnevaltours.hu    

Mobil: 30/470-48-28
Hírlevél
Karnevál Tours - Kezdőlap
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép

Karnevál Utazási Iroda - Debrecen  

Debrecenből repülővel Akciós és kedvezményes utak széles választékban.


A Karnevál Utazási Iroda 1990 óta meghatározó szerepet tölt be Debrecenben. Utasaink elégedettsége fontos a számunkra nem csak az utazás előtt, hanem alatta és utána is, ezért évről évre több száz elégedett magyar és külföldi ügyfelet köszönthetünk ismételten irodánkban. A debreceni utazási irodák közül az egyik legidősebb utazási iroda.

Célunk, hogy mindenkinek személyre szabott ajánlatainkkal megtaláljuk számára a megfelelő pihenési lehetőséget, a legkedvezőbb árakon, sőt nászutasok számára - a hivatalos igazolás szükséges- egyedi szobaárakat kalkulálunk.

Az utazási irodánk ajánlatai között megtalálható az összes megbízható utazásszervező ajánlata, azonnali foglalási rendszeren keresztül garantálva a foglalást. A technika segítségével már a világ bármely részén élő utasunk számára tudjuk biztosítani a szolgáltatásainkat.

Az utazási irodánk mottója: „Minőség elérhető áron”, ez cégünk üzletpolitikája is. A hosszú évek tapasztalatával sikerült elérnünk azt a törekvésünket, hogy az általunk forgalmazott utak és szálláshelyek minőségileg mindenki számára megfelelőek legyenek.

Nyaralási lehetőségek az év bármely időszakában, repülős utak - családi nyaralás, kiemelt időszakban debreceni indulás is, a last minute ajánlatok és a napi akciók, amit kínálunk.
Kedvezményes szállás ajánlatok. Hotel, vagy apartman.

Sok szeretettel várunk minden visszatérő és leendő ügyfelünket az utazási irodánkban, Debrecen belvárosában, kellemes környezetben és szabad idejére gondolva, alkalmazkodva az Ön és családja időbeosztására, állunk rendelkezésre – előre megbeszélt időpontban- akár nyitvatartási időn túl is az elképzelés szerinti utazás legjobb összeállításával.

Megújult oldalunk rengeteg utazási ajánlatot tartalmaz, de ha mégsem talál megfelelőt feltétlenül írjon vagy hívjon bennünket, hogy minél hamarabb megtaláljuk közösen a keresett utazást.

Az ár minden esetben tájékoztató jellegű, de sok esetben előfordult, hogy jóval kedvezőbbet találtunk a rendszerben, mint ami meghirdetésre került akár weboldalon vagy az írott sajtóban. – a végleges ár az általunk kiadott visszaigazolás.Tevékenységeink:

- repülős utak foglalása

- egyéni szállásfoglalások

- városlátogatások: Európa legnagyobb városaiban

- autós utazások (Olaszország, Horvátország szárazföld és szigetei, Görögország, stb.)

- körutazások: a világ minden részére

- egzotikus üdülések bécsi, schwechati, müncheni indulással, és akár Budapestről is: Kenya, Kuba, Mexikó, Dominika, Maldív - szigetek, stb.

- szilveszteri utazások külföldön

- síelések

- üzleti utazások

- utasbiztosítások (A legbiztosabb partnerekkel)


Címünk: 4024 Debrecen, Piac u. 38. Az Alexandra Könyvesbolt mellett.

Tel: 06-52/449-559

Mobil szám: 06-30/470-4828    Szombaton előzetes bejelentkezés alapján törzs utasoknak, egyeztetett időpontban állunk rendelkezésre.

Weboldal: www.karnevaltours.hu

E-mail: karnevaltours@karnevaltours.hu

Engedélyszám: R:1528/97

Cégjegyzék szám: 09-09-004898

Adószám: 11552013-2-09

Biztosítás kötvényszáma: 27997-KE-01/2019

Köszönöm figyelmét:
Balázs Kornélia
ügyvezető igazgató/cégtulajdonos

Akciós ajánlatok

Megbízható cég

...

Egyiptom

A fáraók országa télen - nyáron, DEBRECENBŐL is! ...

KUBA

Szálljon repülőre, gyújtson rá egy igazi kubaira. ...

Dominika

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy elutazhasson Dominikára. Keresse irodánkat, és mindenben segítünk, hogy minél több élménnyel gyarapodjon az idei év. ...

Maldív - szigetek

Eredeti képek a Maldív - szigetekről. ...

Mauritius

Mauritius. "Ahová a nyugalom is pihenni jár." ...

Thaiföld

Szenzációs ajánlat! Thaiföld mesés világa az, amiért érdemes irodánkat felkeresni. ...

Mexikó

Számos programmal, látnivalóval és annál több tequilával várja a látogatókat Mexikó. Legyen bécsi vagy budapesti indulás, mi megtaláljuk Önnek a legjobbat! Sombrero használata kötelező! ...

Ajándékozzon utalványt!

A LEGJOBB AJÁNDÉK AZ ÉV BÁRMELYIK SZAKÁBAN! ...

Általános tudnivalók

...

Honlapkészítés Honlapkészítés Adatvédelmi nyilatkozat